Cel mai bun babysitter al iepurilor e un patruped

  • În videoclipul postat pe Twitter poţi vedea cum câinele îi hrăneşte pe iepuraşi
  • Clipul are peste 140.000 de vizualizări
  • Internauţii sunt impresionaţi şi au comentat imaginile haioase
548 afișări
Imaginea articolului Cel mai bun babysitter al iepurilor e un patruped

Cel mai bun babysitter al iepurilor e un patruped

Când vine vorba de mâncare, nu mai contează rasa. Asta îţi arată nişte imagini postate pe Twitter cu un câine care hrăneşte cu morcovi patru iepuraşi şi un purcel. Acesta este urcat pe o bucată de lemn şi are grijă ca fiecare iepure să ajungă la legume.

Clipul i-a impresionat pe internauţi, care au reacţionat imediat. „Un câine atât de inimos”, „Trebuie să-mi învăţ câinele să facă acelaşi lucru”, „Atât de adorabil”, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici