Cele mai atractive ţinute denim pentru femei în primăvara 2022

  • Vogue a publicat o listă cu sugestii de ţinute denim, numai bune pentru vremea de afară.
  • Acestea te vor face să arăţi mai atractivă şi mai încrezătoare.
2220 afișări
Imaginea articolului Cele mai atractive ţinute denim pentru femei în primăvara 2022

Cele mai atractive ţinute denim pentru femei în primăvara 2022

Primăvara se apropie. Este timpul să-ţi tragi blugii skinny, să-ţi pui geaca denim pe tine şi să mergi încrezătoare la mall. Vogue a făcut o listă cu şase ţinute denim trăznet pe care le poţi cumpăra. 

Denimul, din nou la modă

Denimul este cel mai simplu mod de a profita de aspectul anilor `90 care continuă să captiveze generaţia Z. „Este o oportunitate de a injecta o senzaţie tinerească şi energică în garderoba ta”, spune Libby Page, editor senior de piaţă la Net-a-porter.com. „Gândiţi-vă la rochiile din denim inspirate după cele ale lui Britney Spears de la Loewe, blugii cu talie joasă şi combinaţiile de denim dublu ca cele purtate de Peter Do.”

Pentru Emma Ilori, şefa departamentului de îmbrăcăminte pentru femei la Flannels, blugii Agolde se vând ca nişte plăcinte calde datorită capacităţii mărcii de a profita de nostalgie fără a spune în mod explicit: „Fie că sunteţi în căutarea unor tendinţe de inspiraţie retro, blugi ajustaţi sau relaxaţi, Agolde are ceva pentru toată lumea”, afirmă Ilori. 

Un vintage bun

„Jachetele supradimensionate cu un „aspect vintage” sunt în mod continuu la mare căutare la Net-a-porter.com – în special de la clienţii care caută opţiuni confortabile, fără compromisuri în ceea ce priveşte stilul”, împărtăşeşte Page. „Jeans by Re/Done, Citizens of Humanity şi GRLFRND sunt întotdeauna printre cei mai buni performanţi ai noştri.” Alte opţiuni populare  vin de la Totême, Mother şi Frame. „Acestea  pot fi purtate în toate anotimpurile”, adaugă ea. Gândiţi-vă la Kaia Gerber şi Kendall Jenner, reginele stilului francez din noua generaţie.

Blugii largi

Blugii cu talie foarte joasă şi fustele sunt limbajul de modă obişnuit. „Bangii din denim şi în stil cargo au mai fost în tendinţe datorită popularităţii uriaşe a pantalonilor cargo, iar aspectul cu talie joasă devine şi mai popular”, spune vânzătoarea Depop din Kent, Francesca Woodman. 

„Pistea Valentino a condus într-adevăr drumul pentru tendinţa blugilor largi, decoloraţi şi ne-a plăcut stilul cu articole color-pop”, notează Liane Wiggins, şefa de îmbrăcăminte pentru femei la Matchesfashion.com. „Părea un aspect atât de modern. De asemenea, am văzut că această tendinţă în denim a apărut puternic la Molly Goddard şi Balenciaga.”  

Nu vă limitaţi doar la blugii din denim

Achiziţiile de denim nu se limitează doar la blugi.  „De la rochia din denim cu bretele şi jacheta din denim cu capea lui Loewe, la caftanul din cambray al lui Valentino şi rochia blazer din denim croită de la Saint Laurent – ​​toate acestea sunt piese de garderobă versatile care pot fi îmbrăcate în sus sau în jos”, notează Wiggins. Chloé este, de asemenea, grozavă pentru rochiile din denim, în timp ce The Row este un punct de plecare excelent. 

Cu ce ​​să porţi o jachetă de jeans în 2022

Petite in Paris spune că o jachetă de blugi este că este atât de versatilă încât că o poţi purta cu multe ţinute în diferite ocazii. 

Una dintre cele mai uşoare moduri de a purta o jachetă de blugi este să o îmbraci cu pantaloni negri. Culorile contrastante de negru şi albastru arată grozav împreună. Daca porti o jachetă de blugi cu pantaloni negri poti purta fie blugi negri, fie chiar pantaloni de piele.

În afară de blugi şi pantaloni negri, există mai multe tipuri diferite de pantaloni care ar arăta grozav cu o jachetă de blugi. Unul dintre ei ar fi  pantalonii albi strâmţi, top alb şi o jachetă de blugi. 

Purtarea unui sacou de blugi cu o rochie poate funcţiona primăvara, vara şi toamna. 

O jachetă de blugi este atât de uşor de purtat încât practic orice rochie va arăta bine. O altă opţiune este că poţi oricând să asortezi o jachetă de blugi cu o fustă lungă.

Ce să porţi sub o jachetă de blugi este o întrebare pe care şi-o pun multe persoane. Instinctul te poate duce spre un top de bază cu decolteu în V. Poate să fie şi un top sau un pulover alb cu decolteu în V sau cu un top cu dungi. 

Poţi purta o jachetă de blugi cu pantaloni din denim, însă trebuie să se potrivească. Dacă nu, vei ajunge să arăţi ca Brittney Spears şi Justin Timberlake în faimoasa lor dezamăgire a ţinutei de blugi din 2001 la American Music Awards, care a fost un eşec epic.

Trebuie să vă asiguraţi că jacheta are culoarea mai deschisă decât blugii, sau invers, cu un top de culoare neutră.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici