Crăciunul a venit mai devreme pentru fanii lui Mariah Carey! Artista va lansa primul spectacol de sărbători pe platforma Apple

  • Mariah Carey va lansa pe 4 decembrie pe platforma Apple, primul spectacol de Crăciun intitulat: Crăciunul Magic al lui Mariah
  • Mariah va avea ca invitaţi nume sonore precum Ariana Grande, Jennifer Hudson şi Snoop Dog
  • Piesa Oh Christmas face parte din albumul de debut al artistei: Merry Christmas 2 You
381 afișări
Imaginea articolului Crăciunul a venit mai devreme pentru fanii lui Mariah Carey! Artista va lansa primul spectacol de sărbători pe platforma Apple

Sursa foto: profimedia

Ani la rând, Mariah Carey şi-a obişnuit fanii cu un spectacol de Crăciun de proporţii. De această dată însă, surpriza este cu atât mai mare cu cât alte două artiste cu voci senzaţionale i s-au alăturat. Ariana Grande şi Jennifer Hudson vor interpreta melodia Oh, Moş Crăciun. Concertul  va putea fi văzut  online, vineri seară, chiar de pe platforma Apple.

Spectacolul este unul cu adevărat magic, decorat în spirit de sărbătoare, cu cadouri uriaşe şi soldaţi de jucărie, artistele sunt îmbrăcate în rochii smarald ce vin în completarea ţinutei lui Carey.

Divele vor cânta pe o scenă circulară plină de cadouri, cu elfi ce dansează în jurul lor. Pisea Oh, Moş Crăciun vine la 10 ani după ce melodia a debutat pentru prima dată ca parte a celui de-al doilea album de vacanţă al artistei, Merry Christmas II You.

Surpriza show-ului vine din partea gemenilor de 9 ani şi jumătate ai lui Mariah, Marocani şi Monroe care se vor alătura mamei lor la un moment dat. Spectacolul “Magical Christmas Special” va avea invitaţi pe măsură precum Tiffany Haddish, Billy Eichner, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland şi Mykal-Michelle Harris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici