Crime Boss: Rockay City, un joc cu Chuck Norris, Danny Glover şi Kim Basinger în rolurile principale

  • Iată distribuţia cu celebrităţile care joacă în Crime Boss: Rockay City
  • Kim Basinger - Casey
  • Danny Glover-Gloves
  • Michael Rooker - Touchdown
  • Vanilla Ice -Hielo
  • Chuck Norris - el însuşi
359 afișări
Imaginea articolului Crime Boss: Rockay City, un joc cu Chuck Norris, Danny Glover şi Kim Basinger în rolurile principale

Crime Boss: Rockay City

Rockay City - perla Floridei. Un oraş înfloritor cu o agitaţie şi o atmosferă vibrantă de anii '90. 

 

Dar dincolo de starea de glamour, există un război de teritoriu feroce care se desfăşoară după dispariţia fostului şef al crimei.

Tronul regelui Rockay City este vacant, iar jucătorii trebuie să se lupte şi să-şi aleagă echipa  pentru a executa misiuni îndrăzneţe cu speranţa de a obţine bani, proprietăţi şi, în cele din urmă, coroana.

De la carismaticul Travis Baker (Michael Madsen) şi echipa sa de planificatori şi manipulatori (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover şi Damion Poitier), până la şefii rivali ai bandelor (Danny Trejo şi Vanilla Ice) şi şeriful Norris (Chuck Norris), jocul se anunţă a fi spectaculos. 

Crime Boss: Rockay City este un joc video first-person shooter dezvoltat de Ingame Studios şi publicat de 505 Games, lansat pe 28 martie 2023. 

Din păcate, jocul a primit recenzii negative din partea criticilor. Unii critici s-au plâns că jocul este plictisitor şi repetitiv, în timp ce publicaţiile au susţinut că jocul este o dezamăgire.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici