Dan Bittman porneşte mişcarea „NU VREAU” în rândul românilor: „Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”

  • Dan Bittman a pornit mişcarea „Nu vreau” în rândul românilor.
  • Bittman a dat startul mişcării în emisiunea lui Marius Tucă.
  • Dan Bittman: „Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie NU VREAU”.
95097 afișări
Imaginea articolului Dan Bittman porneşte mişcarea „NU VREAU” în rândul românilor: „Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în ţara mea şi sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni şi mă înjur cu autorităţile. Fiecare dacă poate să-şi facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuţele şi prima maimuţă zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred.

V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici