Diamond Baby, căţelul lui Paris Hilton, a dispărut. Recompensa oferită de proprietară

Diamond Baby, căţelul lui Paris Hilton, a dispărut. Proprietara, care a angajat deja un detectiv şi un medium pentru animale de companie, oferă o recompensă „mare”.

504 afișări
Imaginea articolului Diamond Baby, căţelul lui Paris Hilton, a dispărut. Recompensa oferită de proprietară

Diamond Baby, căţelul lui Paris Hilton, a dispărut. Recompensa oferită de proprietară

Paris Hilton, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit pe Instagram că animalul ei de companie Chihuahua, numit Diamond Baby, s-a pierdut de miercuri. Ea a cerut ajutorul urmăritorilor ei şi a spus că are inima frântă de pierderea căţelului pe care l-a descris "ca o fiică pentru mine".

Paris a recunoscut că iniţial a fost reticentă în a cere ajutor în mod public, deoarece "oamenii pot fi cruzi", dar acum simte că este ultima soluţie şi a oferit o "recompensă mare pentru găsirea ei".

Ea a împărtăşit imagini cu animalul ei de companie atât pe propria pagină de Instagram, cât şi pe contul @hiltonpets.

Animalul este descris ca fiind un pic timid şi are blana neagră şi maro. Căţeluşa a fost văzută ultima dată în casa vedetei din Beverly Hills, iar Paris crede că trebuie să fi scăpat în timp ce ea se muta.

"Este incredibil de greu pentru mine să postez acest mesaj, pentru că am rămas fără cuvinte. Diamond Baby @HiltonPets a dispărut de miercurea trecută. Eram la o şedinţă foto şi ne mutam dintr-un loc în altul. Probabil unul dintre cei care se ocupă de mutare a lăsat vreo uşă deschisă. Familia şi prietenii mei m-au ajutat să o caut în tot cartierul meu şi am mers din uşă în uşă, dar tot nu am găsit-o. Am angajat un detectiv de animale de companie, un medium pentru animale de companie şi căutăm acum drone pentru găsirea câinilor. Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru a o aduce înapoi", a scris Paris.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici