Doliu pentru fanii Harry Potter şi Star Wars

Actorul Paul Grant, cunoscut pentru rolurile din "Star Wars" şi "Harry Potter", a murit la 56 de ani, după ce s-a prăbuşit în faţa unei gări din Londra.

1436 afișări
Imaginea articolului Doliu pentru fanii Harry Potter şi Star Wars

FOTO NYP/Twitter

Actorul a fost găsit inconştient la King's Cross, iar starea lui s-a deteriorat până la moarte.

Duminică, 19 martie, familia sa a luat decizia de a opri aparatul care îl ţinea în viaţă.

Fiica sa, Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani, s-a declarat "devastată" şi şi-a numit tatăl "o legendă în multe feluri”.

Într-o declaraţie pentru The Sun, Sophie a spus că tatăl ei „a adus întotdeauna câte un zâmbet pe faţa tuturor - ar fi făcut orice pentru oricine şi era un mare fan al lui Arsenal'.

La Hollywood, Paul Grant era un actor foarte apreciat. Şi-a făcut debutul în film la o vârstă foarte fragedă, în rolul unui Ewok în cel de-al şaselea episod cinematografic din Star Wars, în 1983. A fost spiriduş în Labyrinth - Where Anything Is Possible în 1986 - unde a jucat alături de David Bowie - şi a revenit din nou ca spiriduş în Harry Potter în 2001.

A lucrat, de asemenea, ca dublură în filmele Legend (1985) şi Willow (1988). După ce a studiat actoria, Grant a lucrat timp de mulţi ani în spectacole cu personaje alternative. El era foarte solicitat. A jucat alături de Harrison Ford şi Mark Hammill, marii protagonişti din Star Wars. Avea o înălţime de 1,30 metri, iar scenele sale de pe ecran alături de uriaşul Chewbacca, interpretat de actorul Peter Mayhew (înalt de peste doi metri), au fost printre cele mai amuzante şi mai îndrăgite de public în cel de-al treilea episod al saga lui George Lucas.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici