După 18 ani, Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss au ajuns din nou împreună pe covorul verde pentru premiera ”The Matrix Resurrections”

  • Filmul va rula în cinematografe şi pe HBO Max începând din data de 22 decembrie.
  • The Matrix Resurrections este cel de-al patrulea film al seriei Matrix după 18 ani de pauză de la ultimul film, The Matrix Revolutions
2348 afișări
Imaginea articolului După 18 ani, Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss au ajuns din nou împreună pe covorul verde pentru premiera ”The Matrix Resurrections”

Sursa foto: profimedia

USA Today Entertainment  a publicat o serie de fotografii de la premiera filmului de acţiune ştiinţifico-fantastică „The Matrix Resurrections”. Filmul va rula în cinematografe şi pe HBO Max începând din data de 22 decembrie.  

La avanpremiera filmului de pe 18 decembre şi-au făcut apariţia pe covorul verde de la Teatrul Castro, actorii Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jones şi Jada Pinkett Smith. Ca de obicei, actriţele au impresionat cu ţinutele lor atrăgătoare şi extravagante.  

Keanu Reeves, care îşi reia rolul de Neo în „The Matrix Resurrections”,  a optat pentru eleganţă simplă -  un costum negru, accentuat cu o cravată în dungi  de culoare bleumarin şi vişiniu.

Carrie-Anne Moss care îşi reia rolul Trinity în „Matrix Resurrections”, s-a inspirat din tehnologie —  şi estetică —  pentru ansamblul ei în premieră, purtând o rochie neagră Oscar de la Renta cu accente verzi care seamănă cu codul iconic Matrix.

The Matrix Resurrections este cel de-al patrulea film al seriei Matrix după 18 ani de pauză de la ultimul film, The Matrix Revolutions.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici