Ele sunt vedetele de peste ocean care vor deveni mămici în 2021. Pandemia „a dat” peste zece graviduţe la Hollywood

  • Peste zece graviduţe la Hollywood în Pandemie
  • Pentru Morgan Stewart, 2020 a fost un an al schimbărilor
  • Hilary Duff aşteaptă al treilea copil
1161 afișări
Imaginea articolului Ele sunt vedetele de peste ocean care vor deveni mămici în 2021. Pandemia „a dat” peste zece graviduţe la Hollywood

Sursa foto: profimedia

Nu ştiu cum a fost 2020 pentru tine, însă planurile vedetelor de peste ocean au fost date peste cap, dar asta nu le-a împiedicat să-şi ducă planurile personale mai departe. Emma Roberts, Emily Ratajkowski sau Ashley Tisdale sunt doar câteva dintre numele viitoarelor mămici din 2021.

Morgan Stewart şi-a anunţat fanii că va fi mama, într-un mod inedit. A postat pe reţelele sale de socializare un filmuleţ din momentul aflării sexului copilului. Imediat după anunţul sarcinii, au apărut şi poze de la cununia artistei cu Jordan McGraw.

Dacă eşti fan Hilary Duff, îţi spun că aceasta tocmai a anunţat pe contul său de Instagram că lansează un audiobook intitulat „My little brave girl”. Actriţa de 33 de ani va lansa audiobook-ul în luna Martie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici