Artista-poetă: Feli lansează „Tu, Poezie”, o piesă despre dragostea de sine necesară fiecărei femei

Feli lansează ca un cadou muzical de 8 martie „Tu, Poezie”, o piesă-îndemn pentru toate femeile din lume de a nu uita de sufletul lor, de puterea de regenerare pe care o au şi de iubirea pe care ar trebui să şi-o poarte înainte de orice pentru a le fi bine întreg Universul.

298 afișări
Imaginea articolului Artista-poetă: Feli lansează „Tu, Poezie”, o piesă despre dragostea de sine necesară fiecărei femei

Feli lansează „Tu, Poezie”, o piesă despre dragostea de sine necesară fiecărei femei

“Pentru muza mea, FEMEIA, am scris o piesă care să ne aducă aminte nouă, tuturor femeilor, că mai presus de orice iubire e iubirea de sine. Când toate iubirile trec, să nu uiţi niciodată că dragostea faţă de tine rămâne.”, spune cu tărie, dar şi cu fragilitate artistică Feli pentru care viaţa, cu toate emoţiile ei, este sursă inepuizabilă de inspiraţie.

„Tu poezie, eu poetă, Iubirea noastră-i de pe altă planetă” sunt versuri din refrenul menit să împuternicească atât iubirea, cu toate valorile ei, cât şi femeia care, după dezamăgiri şi suferinţă, are puterea de a renaşte şi a se reîndrăgosti.

Co-producţie HaHaHa Production şi CatMusic, cu versurile scrise exclusiv de Feli (Felicia Donose), muzica semnată de Feli (Felicia Donose) şi Gabriel Stănoiu, Răzvan Şofronescu care semnează şi producţia muzicală, „Tu, Poezie” este o declaraţie de dragoste a artistei Feli faţă de iubire, dar şi faţă vitala iubirea de sine a femeilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici