Fiica lui Bruce Willis: Am ştiut că ceva nu e în regulă

Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore, vorbeşte despre boala tatălui ei: „Am ştiut că ceva nu e în regulă. Mă scufund în tone de fotografii pentru a preţui lucruri cărora nu le-am acordat atenţie. Am salvat fiecare mesaj pe care mi l-a lăsat”.

10140 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Bruce Willis: Am ştiut că ceva nu e în regulă

Fiica lui Bruce Willis: Am ştiut că ceva nu e în regulă

Tallulah Willis, în vârstă de 29 de ani, una dintre fiicele lui Bruce Willis şi Demi Moore, a povestit, într-o emoţionantă scrisoare publicată de Vogue, procesul care a dus la diagnosticarea actorului din Die Hard cu demenţă frontotemporală şi, astfel, la retragerea sa de pe scenă, anunţată de familie în martie 2022.

„Totul a început cu o vagă lipsă de reacţie”, povesteşte Tallulah, pe care familia a atribuit-o pierderii auzului: „Vorbeşte mai tare! Die Hard s-a jucat cu urechile lui tata”, obişnuia să spună actorul.

Când semnele au devenit mai clare, ea le-a interpretat în prima fază personal şi a crezut că tatăl ei şi-a pierdut interesul faţă de ea din cauza noii familii pe care şi-o construise cu soţia sa Emma Heming Willis şi cei doi copii ai lor.

"Ştiam că ceva nu e în regulă". 

„Mintea mea de adolescentă se tortura cu concluzii greşite: nu sunt destul de frumoasă pentru mama mea, nu sunt destul de interesantă pentru tatăl meu", a continuat ea.

Tânăra a explicat că iniţial a făcut faţă declinului tatălui ei evitându-l şi respingându-l. Era o perioadă în care suferea de anorexie cauzată de depresie şi de dependenţa de alcool. Acum, însă, ea este fericită că familia s-a reunit pentru a fi aproape de Willis.

„De fiecare dată când mă duc acasă la tata, mă scufund în tone de fotografii pentru a preţui lucruri cărora nu le-am acordat atenţie. Am salvat fiecare mesaj pe care mi l-a lăsat pe robot, cred că încerc să mă documentez, să construiesc o poveste pentru ziua în care nu va mai fi aici, ca să mi-l amintesc. Acum încă mă recunoaşte şi privirea i se luminează când mă vede", povesteşte Tallulah.

Ea se gândeşte la momentele pe care nu le va mai putea împărtăşi cu tatăl ei, de exemplu, el nu va putea să o conducă la altar într-o zi, şi şi-a amintit de o zi în care a izbucnit în lacrimi în timpul unei nunţi din 2021.

„Mi-am dat seama că acel moment nu va exista niciodată pentru mine. A fost devastator, m-am ridicat de la masă şi am plecat plângând'.

Cu toate acestea, acum se bucură de moment. "Îl ţin de mână pe tatăl meu şi simt că este un lucru minunat”, conchide ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici