Georgina se distrează în vacanţă. Ultima ei postare a strâns aproape 5 milioane de vizualizări în 7 ore

  • Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a câştigat enorm în popularitate
  • Ultima postare a ei din vacanţă a strâns aproape 5 milioane de vizualizări în 7 ore
  • Georgina şi Cristiano Ronaldo se află în vacanţă pe Coasta de Azur
2619 afișări
Imaginea articolului Georgina se distrează în vacanţă. Ultima ei postare a strâns aproape 5 milioane de vizualizări în 7 ore
Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez continuă să te ţină la curent cu ce se întâmplă în vacanţa lor. Cei doi profită de pauză după încheierea sezonului şi se plimbă cu yacht-ul pe Coasta de Azur. Georgina a postat un nou clip pe net în care se distrează sub apă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏽‍♀️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Aug 25, 2020 at 4:51am PDT
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici