Gest de solidaritate făcut de David Beckham pentru ucraineni. Cum a procedat fostul fotbalist englez

Fostul star de fotbal David Beckham a predat conturile sale de socializare de pe Instagram şi Facebook, cu peste 71,5 milioane de abonaţi, medicului ucrainean Irina Kondratova, şefa Centrului regional perinatal din Harkiv, care va arăta lumii viaţa reală din spitalele din Ucraina.

1543 afișări
Imaginea articolului Gest de solidaritate făcut de David Beckham pentru ucraineni. Cum a procedat fostul fotbalist englez

Sursa foto: Profimedia

Irina Kondratova spune că pe timp de pace este medic anestezist pediatru, iar în prima zi de război toate femeile însărcinate şi mamele au trebuit să fie evacuate în subsolul spitalului.

Ea spune că „din păcate, nu putem duce la subsol bebeluşii care se află la terapie intensivă, deoarece aceştia depind de echipamente de salvare”.

Irina Kondratova adaugă că primele zile au fost cele mai dificile, a învăţat cum să lucreze între bombardamente şi lovituri de rachete, iar acum spune că ziua ei de lucru este de 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

În aceste condiţii, David Beckham a anunţat că predă conturile sale de socializare medicului, care va arăta, astfel, celor peste 71,5 milioane de abonaţi, viaţa reală din Ucraina.

„Astăzi îi predau canalele mele sociale Irinei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ajută mamele să nască. Urmăriţi activitatea ei, pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Irina şi angajaţii din domeniul sănătăţii o fac pentru a salva vieţi în Ucraina”, a spus Beckham, pe Instagram.

Starul îndeamnă fanii să continue să ajute Ucraina.

Medicul a postat deja mai multe filmuleţe pe contul starului David Beckham, pentru a arăta cum funcţionează Centrul Regional Perinatal din Harkov.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici