Inna a confirmat că este într-o relaţie cu rapper-ul Deliric

  • Latina Inna este îndrăgostită, artista este în vacanţă cu iubitul ei
  • Deliric a postat pe Insta Stories o poză cu el şi Inna de pe o barcă
  • Rapper-ul este fondatorul brandului PORC şi FACEM Records
3843 afișări

Inna şi-a ţinut viaţa personală departe de ochii fanilor, însă nu şi de data aceasta. Artista a postat pe Instagram o fotografie în care i-a dat tag lui Deliric iar zvonurile nu au întârziat să apară. De ziua lui de naştere Inna a postat o poză cu rapper-ul şi a scris ,, La mulţi ani rapper-ului meu prefert” şi a mai adăugat ca emoticon o inimioară.

Inna a confirmat zvonurile spunând într-un articol „Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Aţi fost vigilenţi”.

Artista şi Deliric au fost văzuţi recent împreună şi nu s-au sfiit să îşi arate afecţiunea în public.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici