Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 2028, au deja un logo din viitor

  • Jocurile Olimpice şi Paralimpice de vară, din Los Angeles, din 2028, au deja un logo
  • Emblema LA28 este una construită pentru epoca digitală
  • Dacă totul merge conform planului, vezi Olimpiada de la Tokyo vara viitoare, între 23 iulie şi 8 august, iar în 2024 pe cea de la Paris
253 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 2028, au deja un logo din viitor

Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 2028, au logo din viitor

Încă aşteptăm Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate anul acesta din cauza pandemiei, dar avem logo pentru cele din 2028, când Los Angeles-ul va fi gazda Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de vară.

Emblema LA28 este una construită pentru epoca digitală şi se schimbă în timp, evoluează, reflectând spiritul oraşului.

"Suntem o comunitate de indivizi inspiraţi şi visători neînfricaţi. E timpul să ne punem amprenta", spune comitetul organizator, care, pe lângă logo-ul oficial, a invitat atleţi, actori, muzicieni şi alte persoane emblematice din oraş să vină cu design-uri alternative.
Printre ei, tânăra muziciană Billie Eilish şi frumoasa actriţă Reese Witherspoon, Blonda de la Drept.

Cei care vin cu propriile variante ale emblemei Jocurilor Olimpice de la Los Angeles îşi vor spune poveştile despre oraşul în care s-au născut şi au crescut: "De fiecare dată când mă întorc în LA mă simt de parcă mă întorc la mine, la cine sunt şi la rădăcinile mele", povesteşte Billie Eilish, care spune şi cât de tare o inspiră acest oraş dar şi că habar n-are ce-o să mai fie peste 8 ani.

Până atunci, dacă totul merge conform planului, vezi Olimpiada de la Tokyo vara viitoare, între 23 iulie şi 8 august, iar în 2024 pe cea de la Paris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici