Johnny Depp depune mărturie în procesul intentat fostei soţii. Actorul susţine că nu a lovit niciodată o femeie

  • Actorul Johnny Depp a depus mărturie în procesul de defăimare intentat împotriva fostei sale soţii
  • Amber Heard susţine că Depp a fost abuziv şi violent în relaţie, fiind o victimă a violenţei domestice
  • Actorul neagă însă orice abuz
1581 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp depune mărturie în procesul intentat fostei soţii. Actorul susţine că nu a lovit niciodată o femeie

Sursa foto: MediafaxFoto

Actorul Johnny Depp a depus mărturie în procesul de defăimare intentat fostei sale soţii, Amber Heard, care l-a acuzat în tabloidele americane de violenţă domestică. Procesul civil are loc în Virginia şi se ridică la o valoare de 50 de milioane de dolari.

Avocaţii lui Heard l-au portretizat pe Johnny Depp ca fiind un partener abuziv, predispus la consum de droguri şi alcool. Apărarea lui Depp a fost că fosta sa parteneră de viaţă urmăreşte premeditat să-i distrugă reputaţia, printr-o minciună.

„Nu am lovit-o niciodată pe doamna Heard în acest fel şi nici nu am lovit nicio femeie în viaţa mea. Afirmaţiile doamnei Heard nu se bazează pe nicio specie a adevărului”, a mărturisit actorul. Îndrăgit pentru rolul pe care l-a jucat în „Piraţii din Caraibe”, opinia publică şi-a schimbat radical percepţia şi imaginea sa a avut de suferit.

Avocaţii lui Depp au acuzat-o pe fosta sa soţie, care este de asemenea actriţă, că a jucat rolul vieţii atunci când a descris în media presupusele abuzuri, relatează BBC.

O asistentă care a fost angajată să trateze dependenţa de droguri a domnului Depp şi care a participat la nunta cuplului a mărturisit că a văzut-o pe doamna Heard în mai multe rânduri cum instiga la conflict în prezenţa fostul ei soţ.

Uneori se batea cu el în timp ce el primea tratament medical, a susţinut asistenta Debbie Lloyd, care a călătorit frecvent cu domnul Depp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici