Kratos şi Aloy de pe PlayStation ajung pe micul ecran. Serialele cu faimoasele personaje de la Sony, difuzate exclusiv pe Amazon Prime, HBO Max şi pe Netflix

Horizon, God of War, Gran Turismo, Ghost of Tsushima şi Twisted Metal sunt doar câteva dintre proprietăţile pe care Sony le dezvoltă în prezent pentru TV.

445 afișări
Imaginea articolului Kratos şi Aloy de pe PlayStation ajung pe micul ecran. Serialele cu faimoasele personaje de la Sony, difuzate exclusiv pe Amazon Prime, HBO Max şi pe Netflix

Sursa Foto - PlayStation

Sony a dezvăluit planuri majore - după succesul filmului Uncharted, vrea să ecranizeze mai multe jocuri video!

Următoarele jocuri Sony care vor fi adaptate sunt Horizon, God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima şi Gran Turismo. 

Se pare că serialul Horizon va veni pe Netflix.

Serialul God of War, cu Kratos, ucigaşul de zei, urmează să fie lansat pe Amazon Prime.

O altă adaptate aflată în lucru, The Last of Us, urmează să aterizeze pe HBO Max în 2023.

Gran Turismo se află în fazele incipiente de dezvoltare ca film, Neill Blomkamp urmând să-l regizeze, dezvăluie Kotaku

Există planuri ca şi celebrul joc cu samurai şi mongoli, Ghost of Tsushima, să fie ecranizat ca film, regizat de Chad Stahelski, faimos pentru producţia filmelor din seria John Wick. 

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici