La 4 ani de la lansarea sa pe console, jocul Marvel's Spider-Man vine pe PC

Lansarea pe PC va avea loc pe 12 august 2022.

225 afișări
Imaginea articolului La 4 ani de la lansarea sa pe console, jocul Marvel's Spider-Man vine pe PC

La 4 ani de la lansarea sa pe console, jocul Marvel's Spider-Man vine pe PC

Sony a dezvăluit în iunie că jocul Spider-Man, lansat în 2018 exclusiv pe PlayStation 4, va veni în sfârşit pe PC. 

Jocul vine la pachet cu grafică îmbunătăţită şi cu tehnologia Ray-Tracing de ultima oră, cu funcţii Nvidia DLSS şi Nvidia DLAA ce pot fi activate şi suport pentru ecrane Ultrawide, transmite PC Gamer

Companiile Sony Interactive Divertisment, Insomniac Games şi Marvel au făcut echipă ca să creeze o aventură autentică cu Spider-Man. Este vorba despre un Spider-Man nemaivăzut, un Peter Parker care este experimentat şi mai priceput la combaterea criminalităţii din New York, dar care în acelaşi timp, care are probleme în a găsi un echilibru între viaţa personală şi carieră, purtând pe umeri povara siguranţei a milioanelor de oameni din New York.

Principalii răufăcători pe care îi înfruntă supereroul sunt Mister Negative, Electro, Rhino, Scorpion, Vulturul, Shocker, Taskmaster, Doctor Octopus, Norman Osborn şi Kingpin. 

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici