La concertul-eveniment cu 5200 de spectatori, ecran de 30 m, 3,5 tone de lumini si invitaţi speciali, Smiley a cântat alături de Gina Pistol pe scena de la Sala Polivalentă

395 afișări
Imaginea articolului La concertul-eveniment cu 5200 de spectatori, ecran de 30 m, 3,5 tone de lumini si invitaţi speciali, Smiley a cântat alături de Gina Pistol pe scena de la Sala Polivalentă
Peste 5000 de spectatori care au cântat, au dansat şi au trăit mai bine de 2 ore alături de Smiley, la Sala Polivalentă, primul mare concert al său după 2 ani de restricţii, un proiect grafic nemaivăzut în concertistica din România, cu un ecran superwide de 30/3 m lungime, 3 tiruri de echipamente, 3,5 tone şi 224 de aparate de lumini, efecte pirotehnice, invitaţi speciali, lansarea piesei verii, „Scumpă foc”, în premieră pentru cei prezenţi şi un duet-surpriză cu Gina Pistol sunt doar câteva dintre elementele care au făcut din #liberlaemoţii un concert-eveniment. 
 
Connect-R, Juno, DOC, Mario Fresh, Dorian, Guess Who, Cabron, Şatra B.E.N.Z. şi Feli au început vara pe scenă, alături de Smiley, cântând împreună hiturile mult aşteptate ale artistului, însă cel mai emoţionant şi neaşteptat moment al serii a fost duetul pe care Smiley l-a făcut cu iubita lui. „Ne vedem noi”, piesa pe care Smiley a compus-o în pandemie, cu gândul la iubita lui, în timpul carantinei, după revenirea din America, a fost cântată live, în faţa spectatorilor, alături de Gina Pistol. „Am fost într-o mare de emoţii. În primul rând pentru că am fost alături de Smiley pe scenă, pe o piesă foarte importantă pentru noi, pe care de obicei plâng fără să mă vadă nimeni, apoi pentru că eu nu sunt cântăreaţă şi nu am mai cântat niciodată, mai ales în faţa unui public atât de numeros. Mereu am trăit intens concertele lui Andrei, însă până acum tremuram, cântam şi dansam în backstage, astăzi pot spune că a fost copleşitor să simt toate emoţiile din plin, pe scenă.”, a mărturisit Gina Pistol după momentul live, de la Sala Polivalentă. 
 
Cu un playlist care a inclus hiturile „Acasă”, „Oarecare”, „Vals”, „Pierdut buletin”, „Oficial îmi merge bine”, „Cai verzi pe pereţi”, „În lipsa mea”, „Aprinde scânteia”, „În staţie la Lizeanu” sau „De unde vii la ora asta”, piese compuse şi lansate în ultimii doi ani, precum „Până când”, „Locul sfinţeşte omul”, „Bani mulţi” (feat Şatra BENZ), „Până la tine” sau „Purtat de vânt”, concertul Smiley a adus publicului de la Sala Polivalentă şi lansarea în premieră a piesei „Scumpă foc” şi a videoclipului în care rolul principal îl interpretează Adelina Pestriţu, prezentă şi ea în sală.  
 
„A fost un vis împlinit acest concert, am visat la el doi ani de zile şi parcă a fost mai frumos decât în orice închipuire. Mulţumesc celor care au fost alături de mine pe scenă, în backstage, dar mai ales în sală, oamenilor care ne ascultă muzica şi ne dau sensul şi bucuria de a continua pe acest drum. A fost o revedere emoţionantă, plină de energie şi emoţii în care parcă ne-am arătat ca-ntre prieteni, aşa cum suntem şi cum ne-au lăsat ultimii doi ani să devenim. Mulţumesc şi abia aştept să ne revedem. Acum gata, a început vara, să ne bucurăm de tot ce ne aduce!”, a declarat Smiley după terminarea celor 2 ore şi jumătate de concert. 
 
Printre cei peste 5000 de oameni prezenţi la eveniment, s-au numărat şi părinţii şi fratele lui Smiley, artiştii şi colegii de la HaHaHa Production şi Pro Tv, dar şi prieteni apropiaţi ai artistului. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici