Mâine se lansează expansionul ,,Phantom Liberty" la jocul video Cyberpunk 2077, cu Idris Elba şi Keanu Reeves în rolurile principale

  • Expansionul ,,Phantom Liberty" la jocul Cyberpunk 2077 se lansează pe 26 septembrie 2023, pe calculatoare şi console.
  • Jocul original Cyberpunk 2077 a fost lansat pe 10 decembrie 2020, dar a fost criticat iniţial pentru că avea foarte multe probleme tehnice.
  • Expansionul vine la pachet cu o poveste nouă, noi misiuni, noi îmbunătăţiri, dar şi cu Keanu Reeves şi Idris Elba în rolurile principale.
1008 afișări
Imaginea articolului Mâine se lansează expansionul ,,Phantom Liberty" la jocul video Cyberpunk 2077, cu Idris Elba şi Keanu Reeves în rolurile principale

CD Projekt

Bine aţi revenit în Night City, California - anul 2077! 

Jocul video inspirat după Blade Runner şi Ghost in the Shell, care se desfăşoară într-un viitor distopic în care vieţile oamenilor sunt dominate de roboţi, proteze bionice şi alte tehnologii cibernetice, revine în atenţia principală cu un pachet de expansion - Phantom Liberty

Iată cel mai nou trailer lansat:

Expansionul vine la pachet cu poveste single-player nouă, cu noi misiuni şi personaje joi, printre care Idris Elba, care va juca rolul unui agent federal. 

Keanu Reeves revine şi el în rolul iconic de Johnny Silverhand, un rockeboy cu o mână bionică care era faimos până să fie ucis în 2023.

În 2077, la momentul acţiunii jocului, Johnny Silverhand există sub forma unui avatar în mintea lui V, protagonistul jocului (varianta feminină - actriţa Cherami Leigh/varianta masculină - actorul Gavin Drea),  un hoinar jefuitor de maşini şi un mercenar augmentat bionic în întregime cu super abilităţi de luptă. 

Expansionul îl aduce/o aduce pe V în districtul periculos al Dogtown  din Night City (considerat cel mai periculos oraş din America anului 2077), unde trebuie să formeze alianţe într-o reţea afectată de diviziune şi maşinaţiuni politice sinistre.

,,Ai ceea ce trebuie să supravieţuieşti?", e întrebarea pusă de dezvoltatorii jocului către jucători, 

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X/S şi PC pe 26 septembrie 2023. 

Jocul original Cyberpunk 2077 a fost lansat pe 10 decembrie 2020, în plină pandemie, dar a fost criticat iniţial pentru că avea foarte multe probleme tehnice şi optimizare proastă la grafica impresionantă pe care o are. 

După ce producătorii l-au mai reparat, Cyberpunk 2077 a fost lansat pe 15 februarie 2022 şi pe consolele de noua generaţie, PlayStation 5 şi Xbox Series S/X. 

Recent, CD Projekt, compania producătoare din spatele jocului, a lansat şi un patch care îmbunătăţeşte consderabil grafica jocului video, făcând-o mai realistă şi mai pretenţioasă pentru calculatoarele jucătorilor.  

Jocul nu este recomandat minorilor sub 18 ani! 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici