Meghan Markle şi prinţul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

  • Meghan Markle şi prinţul Harry au dezvăluit sexul celui de-al copil pe care îl aşteaptă.
  • Ducii de Sussex au anunţat pe data de 14 februarie că vor deveni din nou părinţi.
  • În noiembrie, Meghan Markle a dezvăluit că în luna iulie a anului trecut a pierdut o sarcină.
2022 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle şi prinţul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Meghan Markle şi prinţul Harryu au dezvvăluit sexul celui de-al doilea copil

Meghan Markle şi prinşul Harry au dezvăluit sexul celui de-al copil pe care îl aşteaptă în interviul pentru Oprah. 
 
„Este fetiţă,” a dezvăluit prinţul Harry. „Se simte minunat. A avea un băieţel şi o fetiţă este mai mult decât poate cineva să ceară vreodată,” a adăugat Harry.
 
Ducii de Sussex au anunţat pe data de 14 februarie că vor deveni din nou părinţi.
 
”Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele şi Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiţi pentru că aşteaptă al doilea copil,” spunea atunci un reprezentant al cuplului.
 
În noiembrie, Meghan Markle a dezvăluit că în luna iulie a anului trecut a pierdut o sarcină, în timp ce avea grijă de fiul cuplului.
 
„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă. Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a povesti Meghan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici