Microfonul cu care Cardi B a aruncat într-un fan, la un concert, vândut cu 100.000 de dolari

La două săptămâni după ce rapperiţa Cardi B a ajuns pe prima pagină a ziarelor pentru că a aruncat un microfon în public la un concert, acel microfon a fost vândut pe eBay pentru aproape 100.000 de dolari.

197 afișări
Imaginea articolului Microfonul cu care Cardi B a aruncat într-un fan, la un concert, vândut cu 100.000 de dolari

Sursa foto: Twitter

Acesta a fost scos la licitaţie de proprietarul unei companii de închiriere de echipamente audio, care a declarat că toate profiturile vor merge în scopuri caritabile.
 
Scott Fisher a declarat că a sperat iniţial că licitaţia va ajunge la 5.000 de dolari. Înregistrările video au arătat-o pe Cardi aruncând microfonul după ce un fan a stropit-o cu o băutură în timpul unui concert din Las Vegas. Poliţia a declarat că vedeta nu va fi acuzată.
 
Imaginile au devenit în curând virale, iar asta l-a determinat pe Fisher să listeze obiectul la vânzare. Licitaţia s-a încheiat în cele din urmă la 99.900 de dolari.
 
Fisher a spus că veniturile vor merge la organizaţia caritabilă a veteranilor, Wounded Warrior Project, şi la Friendship Circle Las Vegas, care pune în legătură tineri voluntari cu persoane cu dizabilităţi şi nevoi speciale, relatează BBC.
 
"M-am gândit că va atrage atenţia la nivel naţional, dar cantitatea de ştiri pe subiectul acesta a fost uluitoare".
 
El a spus că a verificat dacă microfonul scos la vânzare era într-adevăr cel pe care Cardi îl folosea la momentul respectiv.
 
"Este o procedură standard să marcăm toate microfoanele şi sistemele intraauriculare în funcţie de persoana la care ajung înainte de proba de sunet, pentru a ne asigura că aceeaşi persoană primeşte obiectele corecte în timpul spectacolului", a declarat el.
 
"Se putea vedea banda albă pe microfonul lui Cardi B în toate videoclipurile şi aşa am ştiut care este microfonul ei".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici