Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri

Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri. Până acum, puteau concura doar tinerele cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani.

893 afișări
Imaginea articolului Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri

Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri

R'Bonney Gabriel, actuala Miss Univers, a declarat marţi seară că la concursul internaţional de frumuseţe vor putea participa de acum înainte toate femeile cu vârsta de peste 18 ani, scrie Insider.

Anterior, concursul Miss Univers, precum şi Miss USA, permitea doar concurentelor cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani să concureze.

Gabriel a anunţat vestea în timpul show-ului designerului Tanner Fletcher de la New York Fashion Week 2023 intitulat "Beauty Pageant", potrivit Women's Wear Daily.

În urma anunţului făcut de regina frumuseţii americane, care a fost încoronată Miss Univers 2022, şi organizaţia Miss Univers a publicat o declaraţie pe Instagram.

"Organizaţia Miss Universe anunţă eliminarea tuturor limitelor de vârstă în cadrul tuturor concursurilor Miss Univers şi a concursurilor asociate", se arată în comunicat: "Această schimbare se va aplica pentru toate concursurile din 2024 la nivel global. Începând de atunci, fiecare femeie adultă din lume va fi eligibilă să concureze pentru a participa la Miss Univers".

Speculaţiile privind eliminarea limitei de vârstă au început să apară după ce organizaţia a anunţat, în august 2022, că va permite femeilor căsătorite şi mamelor să concureze.

Schimbarea a intrat în vigoare în 2023. Miss Maine, Juliana Morehouse, va face istorie ca prima femeie căsătorită care va concura la Miss SUA la sfârşitul acestei luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici