Nashawn Breedlove, cunoscut pentru rolul din filmul „8 Mile”, a murit în somn. Actorul avea 46 de ani

Actorul şi rapperul Nashawn Breedlove, care l-a înfruntat pe Eminem într-o bătălie rap din "8 Mile", a murit în New Jersey. El avea 46 de ani.

920 afișări
Imaginea articolului Nashawn Breedlove, cunoscut pentru rolul din filmul „8 Mile”, a murit în somn. Actorul avea 46 de ani

Sursa foto: Twitter

El a murit duminică în somn, potrivit TMZ, iar cauza decesului este necunoscută.
 
Mama sa, Patricia, i-a confirmat moartea pe Facebook, scriind: "Nashawn a fost un rapper, cântăreţ, compozitor şi actor. Nimeni nu-i putea nega talentul. Plecarea lui Nashawn din această lume a lăsat un gol imens în viaţa mea, un gol pe care cuvintele nu-l pot exprima pe deplin. Nu a fost doar fiul meu; a fost un om remarcabil, al cărui caracter şi putere i-a inspirat pe toţi cei care l-au întâlnit."
 
Breedlove este cunoscut pentru rolul său din "8 Mile", drama din 2002 bazată în mare măsură pe viaţa lui Eminem. Eminem joacă rolul lui Jimmy, sau B-Rabbit, un rapper alb din Detroit care încearcă să se impună în lumea hip-hop-ului, majoritar de culoare. Breedlove interpretează personajul Lotto, un coleg rapper de freestyle imersat în cultura hip-hop din Detroit. Lotto este membru al grupului de rap The Free World, rivalii lui Jimmy în film. Rapperii se întâlnesc frecvent într-un local cunoscut sub numele de The Shelter; Lotto şi Jimmy se înfruntă la finalul filmului, relatează Variety.
 
Cu toate că Jimmy sfârşeşte prin a câştiga bătălia, mulţimea adoră dispreţurile îndrăzneţe ale lui Lotto.
 
Rapperul Mickey Factz i-a adus un omagiu lui Breedlove pe Instagram, postând bătălia din "8 Mile" şi scriind: "RIP pentru unul dintre puţinii MC care l-au învins pe Eminem... Lotto din 8 Mile. Pe care prietenii lui îl numeau cu drag, OX. Ne vei lipsi pentru tenacitatea şi agresivitatea ta".
 
Dincolo de "8 Mile", Breedlove a apărut şi pe coloana sonoră a filmului "The Wash" din 2001, alături de Dr. Dre şi Snoop Dogg. El a locuit mult timp în New Jersey.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici