Noi veşti proaste pentru fanii actorului american Bruce Willis

Starea de sănătate a actorului american Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, se deteriorează „foarte rapid", anunţă mai multe media internaţionale, în special spaniole precum Emol şi Marca.

1663 afișări
Imaginea articolului Noi veşti proaste pentru fanii actorului american Bruce Willis

Noi veşti proaste pentru fanii actorului american Bruce Willis

Familia actorului anunţase mai întâi că starul din Die Hard suferă de afazie, apoi că acesta are demenţă frontotemporală.

Potrivit unor surse apropiate familiei, starul hollywoodian are acum probleme în a purta o conversaţie şi îi este din ce în ce mai greu să vorbească, să citească şi să scrie. Toate acestea i-ar afecta „sănătatea mintală”. Boala sa este degenerativă şi practic nu are leac, tot ce îşi doreşte familia pentru el este să ducă „o viaţă demnă”.

Nu de mult, Wilfred Gliem, rudă cu Marlene Wills, mama actorului, a spus că acesta se chinuie să îi recunoască pe cei din jurul său. "Ea (Marlene) spune că nu este foarte sigură că fiul ei o recunoaşte, că are un comportament lent şi un pic agresiv", declarase Gliem pentru ziarul german Bild.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici