Nou scandal între Meghan şi presa britanică, în legătură cu scrisorile schimbate cu Regele Charles

  • Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a criticat presa britanică în legătură cu informaţiile potrivit cărora scrisorile schimbate cu Regele Charles au jucat un rol în decizia ei de a nu participa la încoronarea acestuia.
  • Este cea mai recentă confruntare a sa cu presa, potrivit Reuters.
7484 afișări
Imaginea articolului Nou scandal între Meghan şi presa britanică, în legătură cu scrisorile schimbate cu Regele Charles

Daily Telegraph a relatat că Meghan i-a scris actualului rege în trecut pentru a-şi exprima îngrijorarea cu privire la prejudecăţile inconştiente din familia regală. Acesta a spus că scrisoarea a fost trimisă în urma comentariilor sale din 2021, într-un interviu cu Oprah Winfrey, potrivit cărora familia şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la cât de închisă va fi pielea fiului ei.

Acesta a raportat că ducesa de Sussex nu a simţit că a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale.

„Ducesa de Sussex îşi vede de viaţa ei în prezent, nu se gândeşte la corespondenţa de acum doi ani legată de conversaţii de acum patru ani”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Meghan.

„Orice sugestie contrară este falsă şi, sincer, ridicolă. Încurajăm presa tabloidă şi diverşi corespondenţi regali să înceteze circul obositor pe care doar ei îl creează”.

Prinţul Harry va participa la încoronarea de luna viitoare fără Meghan, care va rămâne în California cu cei doi copii mici ai cuplului. Cel mai mare dintre ei, Archie, împlineşte patru ani în aceeaşi zi.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle regale în martie 2020, spunând că doresc să-şi facă o nouă viaţă în Statele Unite, departe de hărţuirea mediatică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici