(P) Trăieşte o experienţă de neuitat de Florii şi de Paşte!

218 afișări
Imaginea articolului (P) Trăieşte o experienţă de neuitat de Florii şi de Paşte!

GENETRIX te invită să te bucuri de munte de Florii şi de Paşte. Profită de perioada sărbătorilor pentru a te bucura de frumuseţea şi liniştea muntelui, dar şi de activităţi în aer liber, cum ar fi schiul.

Cea mai apropiată zonă în care îţi poţi trăi pasiunea e Valea Prahovei, pe pârtiile spectaculoase din Predeal.

Dacă eşti în căutarea unei experienţe unice de schi primăvara, GENETRIX îţi stă la dispoziţie cu serviciile sale de teleschi şi telescaun. Te încurajăm să iei telescaunul şi să te laşi învăluit de frumuseţea unică a naturii din jur.

Poţi să te bucuri de ore nesfârşite de distracţie, schiind pe pârtii perfect adaptate atât pentru avansaţi, cât şi pentru începători.

În plus, schiul de noapte este o altă opţiune pe care o poţi lua în considerare pentru a-ţi petrece timpul în mod activ şi distractiv.

Indiferent dacă eşti începător sau avansat, există pârtii adecvate pentru nivelul tău de experienţă, astfel încât să poţi savura fiecare moment petrecut pe munte.

Profită de această oportunitate unică de a te bucura de frumuseţea muntelui şi de a simţi adrenalina schiului în plină primăvară. GENETRIX este gata să îţi ofere o experienţă de neuitat!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici