Pentru cei fascinaţi de modă: care vor fi trendurile pentru sezonul primăvară-vară 2023

Casa de modă franceză fondată în 1854 de Louis Vuitton, producătoare de cufere de lux şi articole din piele la prêt-à-porter, pantofi, ceasuri, bijuterii, accesorii, ochelari de soare şi cărţi, promovează trendurile vestimentare pentru anul viitor.

3765 afișări
Imaginea articolului Pentru cei fascinaţi de modă: care vor fi trendurile pentru sezonul primăvară-vară 2023

Hepta, Louis Vuitton

Pe 23 iunie, Louis Vuitton a organizat o paradă a modei numită Manswear Show, îmbinând viziuni infantile a jocului artistic la nivel de Haute couture cu motive franţuzeşti din secolul al XVIII-lea, scrie Vogue

Au fost prezentate costume negre cu pălării în forma avioanelor de hârtie, jachete de blugi cu motive florale croşetate manual cu lână multicoloră, hanorace din piele albă cu motive franţuzeşti din secolul 18, cu o gamă bogată de broderii florale. 

GQ spune că pentru bărbaţi vor fi la modă costumele fără cămăşi şi blugii largi, făcând o întoarcere la Vestul Sălbatic.

Elle prevesteşte că vor fi la modă costumele de la Mark Kenly Domino Tan, cu nuanţe de roz piersic, numai ideale pentru întoarcerea la birou, maieurile şi bluzele croşetate, pantalonii de tip cargo, jachetele fără bluze şi sutiene în interior, asortate cu pantaloni de aceeaşi culoare.

Vor mai fi la modă şosetele cu sandale, broşele florale, cizmele de cowboy şi bluzele tricotate şi transparente ce vor expune sfârcurile femeilor la vedere. 

L'Officiel spune că vor fi la modă cămăşile şi fustele denim de la Prada, paltoane lungi de la Prada, cu mărgele colorate de la  Louis Vuitton şi tricourile de la Dolce & Gabbana care să provoace nostalgie tinerească, sau bluzele şi cămăşile negre, transparente şi croşetate.  Sau vor fi la modă cămăşile de tip Savanna Chic cu o paletă de culori îmbietoare.  Dar cum ar fi să încercaţi un palton lung cu pantaloni scurţi şi să vă încălţaţi cu şlapi? 

 

Sursa Foto - Moschino/ Prada 

În schimb, Fashion United militează pentru ceva mai simplu îmtr-o lume devastată de pandemie şi de criza resurselor. 

Tot mai mulţi consumatori încep să treacă la diete vegane, să participe la cursuri online, să călătorească în ţări exotice din Asia şi Africa, să înveţe limbi străine şi să cânte la un instrument muzical pentru a contracara depresia şi anxietatea. 

Pentru că tot mai multe familii cu copii mici şi pensionarii se vor muta în mediul rural pentru a fugi de agitaţia urbană cauzată de COVID şi preţurile astronomice, publicaţia ne îndeamnă să ne schimbăm şi ţinuta.

Sursa Foto - Fashion Nova / Shein 

Denimul a început să aibă din nou popularitate după anii 80, ca urmare a creşteri producţiei de bumbac pentru măştile sanitare anti-COVID, în vreme ce industria jachetelor de piele animală este tot mai blamată fiindcă cauzează poluare şi schimbările climatice. 

Femeile  vor purta varietăţi tot mai multe de blugi şi denim albastru ce nu vor mai fi skinny, ci largi. Blugii vor fi combinaţi cu cămăşi albe, maieu şi pantofi sport, iar ţinuta completă va fi cu geci denim cu mâneci lungi sau veste.

Alternativ, femeile, dar şi bărbaţii, vor purta salopete denim.

Popularitatea denimului va fi în creştere şi în 2024 în Statele Unite, fiind an electoral marcat de activism social şi de o nouă luptă a progresismului albastru cu conservatorismul roşu. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici