Premiera filmului de groază Scream. Ghostface se întoarce

Un nou episod al francizei horror Scream, această a 5-a parte urmăreşte povestea unei femei care se întoarce în oraşul natal cu intenţia de a afla identitatea autorului unei serii de crime sălbatice.

124 afișări
Imaginea articolului Premiera filmului de groază Scream. Ghostface se întoarce

Sursa Foto-Scream, Paramount Pictures

UPDATE: „Scream”, producţie lansată de Paramount, a obţinut încasări de 30,6 milioane de dolari la box office-ul din America de Nord în acest weekend. „Scream” a ocupat  locul 1, detronând producţia Disney „ Spider-Man: No Way Home ”, conform CNN.

La 25 după ce crimele înfiorătoare au şocat oraşul Woodsboro, un nou criminal şi-a pus masca Ghostface şi agresează un grup de adolescenţi pentru a reînvia secrete din trecutul mortal al oraşului. Neve Campbell („Sidney Prescott”), Courteney Cox („Gale Weathers”) şi David Arquette („Dewey Riley”) revin la rolurile lor emblematice din Scream alături de Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown şi Sonia Ammar.

 

Premiera filmului de groază este astăzi, 14 ianuarie, şi va fi rulat în cinematografele Cinema City, după ora 21. Filmul este interzis minorilor. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici