Premieră mondială la East European Comic Con 2022: Primul NFT invitat să vorbească pe scenă la Bucureşti

Primul NFT, Bored Ape numărul #223, numit Elon Munskey, a fost invitat să vorbească pe scenă la Bucureşti şi a primit numeroase întrebări de la publicul interesat să afle mai multe despre universul NFT-urilor.

556 afișări
Imaginea articolului Premieră mondială la East European Comic Con 2022: Primul NFT invitat să vorbească pe scenă la Bucureşti

Premieră mondială la East European Comic Con 2022: Primul NFT invitat să vorbească pe scenă la Bucureşti

Bucureşti, 29 august 2022. Ediţia de anul acesta a evenimentului East European Comic Con de la Bucureşti a găzduit un invitat special, primul NFT adus la viaţă de către startup-ul românesc de inteligenţă artificială Humans.ai. Evenimentul a reprezentat o premieră la nivel mondial pentru pasionaţii de criptomonede şi NFT-uri, Bored Ape numărul #223 fiind primul NFT prezent pe o scenă Comic Con la nivel mondial.

Primul NFT, Bored Ape numărul #223, numit Elon Munskey, a fost invitat să vorbească pe scenă la Bucureşti şi a primit numeroase întrebări de la publicul interesat să afle mai multe despre universul NFT-urilor.

Proiectul de aducere la viaţă a NFT-urilor lansat de echipa Humans.ai se cheamă Talkens şi reprezintă o platformă în care posesorii de NFT-uri pot aduce la viata NFT-urile lor, făcându-le să vorbească.

“Faptul că am reuşit să fim primii din lume care au reuşit să aducă un NFT ca invitat la un eveniment Comic Con reprezintă o onoare pentru noi. Prin proiectul Talkens, ne-am propus să schimbăm lumea NFT-urilor pentru totdeauna, modificându-le din imaginile statice din prezent şi creând o nouă clasă de asset-uri digitale, NFT-urile digitale şi interactive,” a declarat Alex Iancu, Marketing Manager în cadrul Humans.ai.

Prezenţa NFT-urilor Bored Apes a făcut în ultimele luni senzaţie la marile evenimente de entertainment din lume după ce Snoop Dogg a cântat cu NFT-ul său, Dr. Bombay, pe scenă la New York, la Ape Festival. De asemenea,  Bored Ape #9184 a încântat zecile de mii de la participanţi de la festivalul de muzică Tomorrowland, din Belgia, după a apărut ca unul dintre DJ-ii surpriză ai evenimentului. Astfel, compania Humans.ai se ridica la standardele înalte din industrie, acest eveniment reprezentând o premieră mondială prin participarea unui NFT ca invitat în cadrul unei convenţii Comic Con.

Despre Humans.ai

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA şi blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării şi guvernării inteligenţei artificiale, cu accent pe synthetic media.

Astfel, Humans.ai a dezvoltat o platformă dedicată creării şi guvernării IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creaţie în care utilizatorii şi companiile vor putea să aleagă şi să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce îşi aduc ideile la viaţă. De asemenea, echipa Humans.ai creează şi gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea şi gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continuă să investească în dezvoltarea inovaţiilor din spatele ecosistemului Humans.ai şi să le permită inovatorilor să îşi publice şi să monetizeze tehnologiile de inteligenţă artificială pentru adopţie la scară largă.

Prin studioul său de creaţie şi prin sistemul de provenienţă şi responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că toate contribuţiile din ecosistem sunt răsplătite în mod echitabil şi că fiecare model de inteligenţă artificială este controlat pe termen lung.

Despre East European Comic Con

East European Comic Con a devenit destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet. East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În cadrul evenimentului, vizitatorii îşi pot întâlni actorii preferaţi, vor putea participa la o competiţie regională de gaming şi vor putea testa cele mai noi jocuri în zona special amenajată. Pentru cei care doresc să se transforme în personajele preferate, va avea loc şi nelipsitul concurs de cosplay, plus multe alte surprize.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit şansa fanilor de a întâlni personalităţi precum Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Daniel Gillies (The Originals), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum şi mulţi alţi actori de seamă din producţii de top că Game of Thrones, Casa de Papel, Gossip Girl, The Witcher, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici