Publicaţia The New York Times a achiziţionat un joc video foarte popular

The New York Times Co a anunţat că a achiziţionat Wordle, un joc de cuvinte disponibil doar pe site care a cunoscut recent o explozie de popularitate, pentru un preţ nedezvăluit de aproximativ şapte cifre, relatează Reuters.

202 afișări
Imaginea articolului Publicaţia The New York Times a achiziţionat un joc video foarte popular

Achiziţia va ajuta New York Times să îşi extindă conţinutul digital, în timp ce încearcă să atingă obiectivul de a avea 10 milioane de abonaţi până în 2025.

Jocul online, care are loc o dată pe zi, oferă jucătorului şase şanse de a descoperi cuvântul secret din cinci litere al zilei, folosind cel mai mic număr de încercări.

Wordle - care a fost lansat iniţial în octombrie de fostul inginer de software al Reddit Josh Wardle - va continua să fie gratuit şi nu va exista nicio modificare în ceea ce priveşte jocul, a precizat NYT.

"Wordle va juca acum un rol în această experienţă zilnică, oferind milioanelor de oameni din întreaga lume un alt motiv să apeleze la The Times pentru a-şi satisface nevoile zilnice de ştiri şi de viaţă", a precizat publicaţia.

Jocurile şi puzzle-urile reprezintă o parte esenţială a strategiei NYT de a-şi menţine publicul implicat în aplicaţiile şi site-urile sale, pe măsură ce tot mai mulţi cititori folosesc telefoanele mobile şi tabletele pentru doza zilnică de ştiri şi divertisment.

Compania a adăugat 135.000 de membri în trimestrul al treilea pentru site-ul său de jocuri, gătit şi recenzii de produse Wirecutter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici