Ragnarökul a început. Jucătorii de PlayStation l-au aşteptat patru ani

Kratos şi fiul său Atreus se aventurează din nou, de această dată pentru a înfrunta Sfârşitul Lumii.

381 afișări
Imaginea articolului Ragnarökul a început. Jucătorii de PlayStation l-au aşteptat patru ani

Sony

Jocul mult aşteptat ce va încheia povetea mitologiei scandinave s-a lansat şi poate fi jucat pe PlayStation 4, PlayStation 4 PRO şi pe PlayStation 5. 

Bazat pe mitologia nordică, jocul este plasat în Scandinavia antică şi protagonistul seriei, Kratos .şi fiul său adolescent Atreus, asistă la finalul erei zeilor nordici - Ragnarök, un eveniment escatologic prevestit după ce Kratos l-a ucis pe Baldur, zeul luminii. 

Cei doi, împreună cu Mimir, zeul decapitat al înţelepciunii şi cu gigantul de gheaţă Angrboda, acompaniaţi de lupi şi ajutaţi de piticii fierari, îi vor înfrunta pe răzbunătorul Thor, zeul tunetului cu Odin, zeul magiei şi regele Asgardului, dar şi cu Freya, zeiţa dragostei şi a fertilităţii, o mamă îndurerată ce vrea să răzbune moartea fiului ei, Baldur. 

Cu toate că mulţi împătimiţi după mitologia nordică cunosc finalul, Sony le promite fanilor o poveste diferită. 

Iniţial programat pentru lansare în 2021, jocul a fost amânat parţial din cauza impactului pandemiei de COVID-19 asupra dezvoltării. 

Potrivit statisticilor, jocul precedent a fost vândut în 23 milioane de exemplare pe PlayStation 4 şi PC.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici