Răspunsul lui Anthony Hopkins pentru fanii lui Chadwick Boseman: ”Nu mă aşteptam să obţin acest premiu la vârsta mea”

  • Cinefilii nu au fost singurii surprinşi de premiul Oscar obţinut de Anthony Hopkins pentru cel mai bun actor.
  • „Chiar nu mă aşteptam la asta, aşa că mă simt foarte privilegiat şi onorat”.
  • Hopkins a postat un videoclip în care a vizitat mormântul tatălui său.
727 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Anthony Hopkins pentru fanii lui Chadwick Boseman: ”Nu mă aşteptam să obţin acest premiu la vârsta mea”

Potrivit lui Anthony Hopkins, nu doar cinefilii au fost surprinşi de câştigul său de la Premiile Oscar pentru cel mai bun actor duminică seară, informează CNN.

Actorul în vârstă de 83 de ani a devenit cel mai în vârstă câştigător la categoria Actorie pentru interpretarea sa din „Tatăl”, unde joacă rolul de persoană care se confruntă cu demenţa. Câştigul său în faţa regretatului Chadwick Boseman, care fusese admirat pentru ultimul său rol înainte să moară, i-a umbrit victoria. 

„Bună dimineaţa”, a spus Hopkins într-un videoclip postat pe Instagram. "Iată-mă pe pământurile natale din Ţara Galilor. Nu mă aşteptam să câştig acest premiul la vârsta mea de 83 de ani. Chiar nu am crezut."

Hopkins şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Academie şi dragostea faţă de Boseman.

Chadwick Boseman a murit în august anul trecut, la vârsta de 43 de ani, după lupta cu cancerul de colon.

"Vreau să aduc un omagiu lui Chadwick Boseman care a fost luat de langă noi mult prea devreme", a spus Hopkins.

„Chiar nu mă aşteptam la asta, aşa că mă simt foarte privilegiat şi onorat”, a adăugat actorul. „Mulţumesc."

Anterior, Hopkins a postat un videoclip în care a vizitat mormântul tatălui său, Richard Hopkins din Ţara Galilor şi a recitat poezia „Do not Go Gentle Into That Good Night” de Dylan Thomas.

Hopkins a câştigat anterior cel mai bun actor pentru rolul său în „Silence of the Lambs” la ceremonia de decernare a Premiilor Academiei din 1992.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici