Regatul Cailor organizează cinci competiţii ecvestre anul acesta lângă Bucureşti

Regatul Cailor, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de echitaţie din ţară, organizează împreună cu Federaţia Ecvestră Română cinci competiţii naţionale.

289 afișări
Imaginea articolului Regatul Cailor organizează cinci competiţii ecvestre anul acesta lângă Bucureşti

Regatul Cailor organizează cinci competiţii ecvestre anul acesta lângă Bucureşti

Concursurile naţionale de sărituri peste obstacole sunt împărţite în cinci evenimente mari, în perioade diferite, după cum urmează:

  • 06 - 08 mai  - Cupa Regatul Cailor
  • 12 - 15 mai - Cupa Federaţiei
  • 01-03 iulie - Cupa Regatul Cailor II
  • 29 septembrie - 02 Octombrie - Finala Forţă Echipe Juniori, Seniori, Amatori, Copii
  • 06 - 09 octombrie - Finala Grand Prix

Întins pe o suprafaţă totală de 6,5 hectare, Regatul Cailor se remarcă prin îmbinarea perfectă a profesionalismului şi a pasiunii, clubul adresându-se astfel unui public larg care iubeşte sportul, respectă activităţile nobile şi admiră conexiunea dintre participanţi şi caii acestora.

Despre competiţiile pregătite pentru anul 2022, Vlad Bontea, fost preşedinte al Federaţiei Ecvestre Române şi brand ambassador al clubului Regatul Cailor spune:

Sportul ecvestru este spectacol şi eleganţă pentru spectatori şi un stil de viaţă pentru sportivi şi toţi cei angrenaţi. Comunitatea sportului ecvestru este o lume minunată, iar efortul clubului Regatul Cailor de a organiza atât de multe evenimente sportive este dovada existenţei unei echipe extraordinare. Locaţia, de asemenea, te încântă!

Ne dorim să oferim experienţe memorabile tuturor care ne vizitează şi ne implicăm în susţinerea şi dezvoltarea sportului ecvestru prin organizarea de concursuri la standarde înalte.

Vă pot spune că descoperirea sportului ecvestru este de fiecare dată o surpriză plăcută.”

La cele cinci competiţii sunt aşteptaţi aproximativ 200 de concurenţi per eveniment, cu vârste cuprinse între 7 si 60 de ani.

Mai mult, pe lângă partea sportivă şi competitivă, Regatul Cailor este şi oază de relaxare, ideal pentru familii, unde plimbările cu poneiul sunt preferatele copiilor, iar lecţiile de echitaţie sunt un mod ideal de destindere pentru adulţi.

Adresa centrului de echitaţie este: Sat Varlaam, Comuna Adunaţii Copăceni, Judeţ Giurgiu, la doar 30 km de Bucureşti.

Facebook:https://www.facebook.com/RegatulCailor.ro  
Instagram: https://www.instagram.com/regatulcailor/

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici