Rick şi Morty au rămas fără voce. Actorul care îi interpreta, concediat pentru violenţă domestică

În sezonul 7, Rick şi cu Morty, rămaşi fără voce, vor pleca într-o nouă aventură, în alte universuri, în care trebuie să-şi găsească un nou actor vocal. Justin Roiland, cel care i-a interpretat din 2013, a fost acuzat de violenţă domestică şi a fost concediat de Adult Swim.

598 afișări
Imaginea articolului Rick şi Morty au rămas fără voce. Actorul care îi interpreta, concediat pentru violenţă domestică

Rick and Morty, Facebook

 


Adult Swim a anunţat că a rupt legăturile cu co-creatorul serialului Rick şi Morty, Justin Roiland.

Actorului vocal i-au fost depuse acuzaţii de violenţă domestică.

„Adult Swim şi-a încheiat colaborarea cu Justin Roiland”, se arată într-un comunicat postat de contul de Twitter Rick and Morty marţi după-amiază.

"Rick şi Morty vor continua. Echipa talentată şi dedicată lucrează din greu la sezonul 7".

În Statele Unite, acuzaţiile de violenţă domestică şi hărţuire sexuală sunt foarte serioase, pentru că pot duce la compromiterea totală a carierei artistice şi la marginalizarea unui actor.

Mulţi actori s-au trezit cu cariera ruinată din cauza acţiunilor lor din trecut, precum Kevin Spacey care a primit două premii Oscar şi care era foarte apreciat pentru talentul său actoricesc.

Dar din 2017, s-a ales cu reputaţia pătată după o serie de acuzaţii pentru viol, pedofilie şi comportament sexual necorespunzător, drept pentru care a fost eliminat din serialul House of Cards, iar Hollywoodul a încetat să mai lucreze cu el. 

Roiland a fost concediat şi din alte proiecte, de exemplu serialul de pe Hulu, Solar Opposites, în care el dădea voce personajului principal, Korvo.

Serialul a fost  reînnoit  pentru un al cincilea sezon în octombrie, dar Hulu a declara miercuri că „a încheiat asocierea cu Justin Roiland”. Koala Man, un alt serial de pe Hulu în care Roiland era implicat, se aşteaptă să continue fără el.

În ianuarie,  au apărut informaţii potrivit cărora biroul procurorului districtual Orange County l-a acuzat pe Roiland pentru o infracţiuni de agresiune domestică cu vătămare corporală, ameninţare, violenţă, fraudă şi/sau înşelăciune. Roiland a pledat nevinovat de acuzaţii.

Roiland, care a creat sitcom-ul ştiinţifico-fantastic animat pentru adulţi Rick and Morty cu Dan Harmon, a dat vocea protagoniştilor Rick Sanchez şi Morty Smith din 2013.  

Roiland este, de asemenea, fondatorul studioului de dezvoltare a jocurilor video Squanch Games. Săptămâna trecută, Roiland a demisionat. 

„Pe 16 ianuarie 2023, Squanch Games a primit demisia lui Justin Roiland”, se arată în declaraţia de pe site-ul Squanch Games, publicată marţi. „Echipa pasionată de la Squanch va continua să dezvolte jocuri despre care ştim că fanii noştri le vor iubi”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici