Robert Pattinson critică standardul de frumuseţe masculină de la Hollywood: "Am mâncat cartofi fierţi cu sare roz de Himalaya timp de două săptămâni"

Robert Pattinson a discutat despre presiunea cu care se confruntă actorii de sex masculin la Hollywood pentru a respecta anumite standarde de frumuseţe. El a dezvăluit că a mâncat doar cartofi fierţi cu sare roz de Himalaya timp de două săptămâni, ca parte a unei detoxifieri pentru slăbit.

1385 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson critică standardul de frumuseţe masculină de la Hollywood: "Am mâncat cartofi fierţi cu sare roz de Himalaya timp de două săptămâni"

Hepta

„Practic, am încercat toate modurile la care vă puteţi gândi, totul, cu excepţia consistenţei”, a spus Pattinson când a fost întrebat despre propria sa experienţă cu regimurile de dietă.

„Odată nu am mâncat decât cartofi timp de două săptămâni ca detoxifiere. Doar cartofi fierţi şi sare roz de Himalaya. Aparent, este o curăţare... cu siguranţă slăbeşti”.

Pattinson a adăugat că a încercat odată o dietă keto, o dietă populară săracă în carbohidraţi şi bogată în grăsimi, compusă în mare parte din carne, brânză şi legume. Cu toate acestea, actorul Batman a spus că nu a rezistat mult timp cu acest regim.

Am încercat să fac keto o dată. Am spus, Oh, există o dietă în care mănânci pur şi simplu plăcinte de mezeluri şi brânză tot timpul? Dar nu mi-am dat seama că nu poţi bea bere, deoarece încalcă complet scopul”, a spus el pentru Deadline

Pattinson a adăugat că presiunea de a păstra un anumit aspect la Hollywood sună „nebunesc”. 

„Chiar dacă îţi urmăreşti doar aportul de calorii, creează o dependenţă extraordinară şi nu-ţi dai seama cât de insidios este până nu este prea târziu”, a spus el.

Pattinson a spus că nu s-a luptat niciodată personal cu probleme de imagine corporală, dar dorinţele sale pentru 2023 este să încerce să fie mai  consecvent şi să cumpere un câine.

Actorul este faimos pentru rolurile sale din filmele Twilight, Harry Potter, The King, Tenet, The Lighthouse,  Queen of the Desert şi mai nou, Batman lansat în 2022. În prezent, el lucrează la Mickey 17, o producţie a lui Bong Joon Ho (regizorul filmului Parasite din 2019), 

Warner Bros a stabilit filmul pentru lansarea pe 29 martie 2024.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici