Românii au Talent şi în America. Un român şi câinele său au câştigat marele premiu de 1 milion de dolari după ce au scos-o pe Sofia Vergara la o cină romantică

  • Adrian Stoica şi talentatul său câine Hurricane au câştigat sezonul 18, la „America’s Got Talent”.
  • Dresorul de origine română a ridicat sala în picioare şi i-a impresionat pe toţi juraţii.
  • Adrian Stoica şi câinele său au făcut spectacol când au invitat-o la o cină romantică pe Sofia Vergara.
2783 afișări
Imaginea articolului Românii au Talent şi în America. Un român şi câinele său au câştigat marele premiu de 1 milion de dolari după ce au scos-o pe Sofia Vergara la o cină romantică

Românii au Talent şi în America, după ce un român a făcut spectacol în al 18-lea sezon al emisiunii ,,America's Got Talent", câştigând premiul de 1 milion de dolari.

A făcut atâta senzaţie în America încât că şi armata americană l-a felicitat pe Facebook.

Este vorba de dresorul Adrian Stoica şi câinele său pe care îl cheamă Hurricane.

Spectatorii, gazda emisiunii Terry Crews , dar şi juriul alcătuit din producătorul executiv Simon Cowell, modelul Heidi Klum, comediantul Howie Mandel şi actriţa Sofia Vergara, l-au aplaudat pe Adrian Stoica, care a obţinut Trofeul AGT.

,,Howie, ce crezi despre asta?", întreabă gazda emisiunii Terry Crews pe Howie Mandel.
,,Oh, cred că se aude din public. Asta a fost BOW WOW. Ştii? Eu sunt aici de vreo 14 ani şi vedem mulţi oameni venind aici cu câini. Rareori am văzut un câine să apară şi să facă spectacol ca un bărbat.
Domnilor, sunteţi o salvare miraculoasă, arătaţi de parcă sunteţi fericiţi să faceţi trucurile pe care vi le-a învăţat câinele. A fost uimitor. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva" , spune extaziat comediantul.

,,Adică, cine să nu-l iubească? Adică, Hurricane este adorabil, cel mai inteligent câine pe care l-am văzut vreodată. Chestia asta a fost adorabilă. Mulţumesc foarte mult. Sunteţi atât de uimitori în acest sezon, mult noroc", a spus Heidi Klum.

Sofia Vergara a spus: ,, Dacă ai nevoie de mine ca să fac parte dintr-un spectacol, ştii unde să mă găseşti. Vă iubesc băieţii".

,,Ceea ce am văzut a fost incredibil", a exclamat Simon Cowell.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici