deadpool 3   Ryan Reynolds anunţă oficial revenirea lui Hugh Jackman în rolul lui Wolverine în Deadpool 3. Când apare filmul în cinematografe?

'Hei, Hugh, vrei să-l mai joci pe Wolverine încă o dată?', întreabă Reynolds

1802 afișări
Imaginea articolului Ryan Reynolds anunţă oficial revenirea lui Hugh Jackman în rolul lui Wolverine în Deadpool 3. Când apare filmul în cinematografe?

Sursa Foto - X-MEN/DEADPOOL (Facebook)

Hugh Jackman se va întoarce în rolul său iconic de Wolverine.

Vestea a fost anunţată de prietenul lui Jackman, Ryan Reynolds, care a postat marţi (27 septembrie) pe reţelele de socializare un videoclip cu cei doi.

Reynolds a dezvăluit că Jackman va relua cel mai memorabil rol al său în cel de-al treilea film Deadpool, în care Reynolds îl interpretează personajul titular.

De asemenea, a fost stabilită o dată pentru lansarea filmului: 6 septembrie 2024.

"Hei, toată lumea, suntem extrem de trişti că am ratat D23 [expoziţia oficială a fan-clubului Disney], dar lucrăm din greu la următorul film Deadpool de o bună bucată de vreme", spune Reynolds în videoclip.

"A trebuit să-mi caut cu adevărat sufletul pentru acesta. Prima lui apariţie în MCU trebuie, evident, trebuie să fie specială. Trebuie să rămânem fideli personajelor, să găsim o nouă profunzime, motivaţie, sens. Fiecare Deadpool trebuie să iasă în evidenţă şi să se deosebească. A fost o provocare incredibilă care m-a forţat să pătrund în adâncul sufletului meu. Iar eu... nu am nimic. Da, sunt complet gol aici. Şi e înspăimântător. Dar am avut o idee".


În acest moment, Jackman se plimbă în spatele lui Reynolds, care stă pe o canapea cu faţa la cameră.

"Hei, Hugh, vrei să-l mai joci pe Wolverine încă o dată?", întreabă Reynolds.

"Da, sigur, Ryan", îi răspunde Jackman. Videoclipul se încheie cu melodia "I Will Always Love You" a lui Whitney Houston şi cu o etichetă "Coming Hughn".

Sigiliul lui Deadpool apare apoi pe ecran înainte de a fi tăiat de ghearele de adamantium ale lui Wolverine.

Actorul australian l-a interpretat anterior pe mutant în nouă filme din franciza X-Men. A renunţat la personaj odată cu filmul Logan din 2017.

Timp de câţiva ani, drepturile asupra francizei X-Men au fost deţinute de Fox, ceea ce înseamnă că personajele nu au putut să treacă în MCU, care este produs de Disney. Cu toate acestea, de când compania Fox a fost achiziţionată de Disney în 2019, fanii s-au întrebat cum şi când îşi vor face apariţia X-Men.

Jackman a părut să facă aluzie la o revenire a personajului său iconic anul trecut, transmite Independent

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici