Semne proaste pentru industria cinematografică. "007: "No Time To Die" amânat din nou

  • Lansarea filmului "No Time To Die" a fost amânată cu un an din cauza pandemiei de coronavirus
  • Vezi noul James Bond în cinematografe abia în aprilie 2021
  • Filmul e ultimul în care Daniel Craig îl interpretează pe fostul agent 007
362 afișări
Imaginea articolului Semne proaste pentru industria cinematografică. "007: "No Time To Die" amânat din nou

Semne proaste pentru industria cinematografică. "007: Nu e vreme de murit", amânat din nou

Noul James Bond se lasă aşteptat şi aruncă cinematografele din întreaga lume în criză. Într-o mişcare de ultim moment, studiourile MGM şi Universal au decis o nouă amânare a lansării James Bond: No Time To Die. Programat iniţial să intre în cinematografe în aprilie 2020 şi reprogramat pentru 12 noiembrie, noul Bond va fi lansat acum abia pe 2 aprilie 2021, "pentru a putea fi văzut în cinematografele din toată lumea".

Reprezentanţii Universal spun că îi îngrijorează numărul în creştere de cazuri de coronavirus de pe pieţele importante, cum ar fi SUA şi Marea Britanie, dar şi că sunt multe lanţuri mari de cinematografe care au rămas închise în toată această perioadă. Mutarea vine la o zi după ce Billie Eilish a lansat clipul oficial pentru piesa principală din noul Bond, în care vezi imagini în premieră din film.

Aşteptarea de un an nu le-a picat bine fanilor, care au răspuns dezamăgiţi pe reţelele sociale. Ei critică decizia, spunând că multe cinematografe au redeschis special pentru acest film. Şi Disney a anunţat săptămâna trecută amânarea principalelor sale lansări, Black Widow, West Side Story şi The Eternals, tocmai pentru perioada mai-decembrie a anului viitor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici