Serena Williams a născut cel de-al doilea copil. Ce nume i-a pus bebeluşului

Serena Williams a întâmpinat-o pe cea de-a doua fiică pe care o are cu soţul ei, Alexis Ohanian, şi a împărtăşit marţi prima imagine cu bebeluşul într-un videoclip pe TikTok.

1278 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a născut cel de-al doilea copil. Ce nume i-a pus bebeluşului

Sursa foto: Twitter

Fosta tenismenă, în vârstă de 41 de ani, a anunţat la începutul acestei luni sexul copilului ei, a distribuit un clip în care apar ea, soţul şi fiica Olympia, în vârstă de cinci ani, cu noua membră a femiliei, numită Adira River Ohanian, şi a scris în descriere: "Bine ai venit îngerul meu frumos".
 
Dezvăluind numele bebeluşului pe Instagram, Alexis a scris: "Bine ai venit, Adira River Ohanian. Sunt recunoscător să transmit că locuinţa noastră este plină de iubire: o nou-născută fericită şi sănătoasă şi o mamă fericită şi sănătoasă.”
 
La începutul acestei luni, Serena a dezvăluit sexul fiicei sale alături de soţul ei, la o petrecere.
 
Jucătoarea de tenis şi soţul ei s-au întâlnit pentru prima dată la un hotel din Roma, în mai 2015, şi au început o relaţie la scurt timp după aceea.
 
Cei doi s-au logodit în decembrie 2016, iar în septembrie anul următor au întâmpinat-o pe fiica Olympia, potrivit DailyMail.
 
Ulterior, cei doi s-au căsătorit în timpul unei ceremonii de nuntă plină de vedete care a avut loc în New Orleans în luna noiembrie a aceluiaşi an.
 
 

 

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici