BREAKING NEWS  Serialul Westworld a fost anulat după patru sezoane

HBO a anulat serialul „Westworld ” după patru sezoane, a anunţat vineri reţeaua de televiziune. Vestea proastă vine la mai puţin de trei luni după ce sezonul al patrulea s-a încheiat pe 14 august.

1659 afișări
Imaginea articolului Serialul Westworld a fost anulat după patru sezoane

Sursa Foto - Westworld, HBO/Warner Bros

Variety transmite că au fost o multitudine de factori  implicaţi în decizia de a pune capăt serialului ştiinţifico-fantastic, precum preţul ridicat al producţiei, combinat cu scăderea audienţei şi fuziunea din acest an dintre Warner Bros. şi Discovery care a anulat producţii ca Batgirl şi un film animat cu Scooby-Doo. 

Compania condusă de David Zaslav a redus cheltuielile ca parte a unui plan de a economisi 3,5 miliarde de dolari. 

HBO încă are producţii de profil înalt şi cu buget crescut, precum „House of the Dragon”, „Euphoria” şi  „The Last of Us”.

Westworld şi-a făcut debutul pe micile ecrane pe 2 octombrie 2016, fiind inspirat după filmul cu acelaşi nume care a fost lansat în 1973. Povestea este despre Westworld, un parc tematic de amuzament cu tehnologie avansată, populat de androizi care satisfac fanteziile vizitatorilor cu aventuri şi suspans. Parcul a fost proiectat de savatul Robert Ford (interpretat de Anthony Hopkins). La un moment dat,  androizii se revoltă şi pornesc la vânătoare de oameni.

 

Westworld simulează Statele Unite pe durata secolului al XIX-lea, în epoca când stepele nord-americane erau încă umblate de bandiţii nelegiuiţi şi de triburile de nativi americani. 

Dar pe parcursul serialului, spectatorii pot descoperi Shogunworld unde vizitatorii pot experimenta Japonia feudală în epoca Edo a samurailor şi şogunilor, Warworld care reconstituie Italia pe durata celui de-al Doilea Război Mondial când a fost ocupată de Germania Nazistă între anii 1943 şi 1945, şi Fantasyworld care redă Europa medievală, dar cu dragoni. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici