Sir Elton John din nou pe primul loc. Artistul a recăpătat poziţia după 16 ani

Sir Elton John a ocupat prima poziţie în topul single-urilor din Marea Britanie pentru prima dată în ultimii 16 ani, cu puţin ajutor din partea cântăreţei Dua Lipa, devenind astfel singurul artist care a obţinut un single în top 10 în şase decenii diferite, relatează BBC.

532 afișări
Imaginea articolului Sir Elton John din nou pe primul loc. Artistul a recăpătat poziţia după 16 ani

Sir Elton John din nou pe primul loc. Artistul a recăpătat poziţia după 16 ani

Colaborarea lor, „Cold Heart (Pnau Remix)”, a ajuns vineri pe primul loc, după trei săptămâni pe locul doi.

Elton John a ajuns ultima dată pe primul loc în topul single-urilor în 2005, când a apărut pe single-ul postum al rapperului american 2Pac, Ghetto Gospel.

Primul număr unu din istorie al lui Sir Elton a venit graţie unei colaborări cu o altă cântăreaţă, Kiki Dee, cu piesa „Don't Go Breaking My Heart”, din 1976.

Colaborarea dintre Dua Lipa şi Elton John, care a suferit recent o operaţie la şold, îi permite acesteia să contabilizeze al treilea număr unu, după imnul revoluţionar „New Rules” şi „One Kiss” cu Calvin Harris.

Cuplul lor muzical - o reeditare cu tentă disco a cântece mai vechi ale lui Elton John, remixată de trioul australian de dans Pnau - a pus capăt şederii de patru săptămâni a lui Ed Sheeran în fruntea clasamentului.

Luna trecută, Sir Elton şi-a amânat până în 2023 turneul său în Marea Britanie şi Europa, din cauza unei accidentări la şold din această vară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici