Smiley lansează piesa verii, în premieră, la megaconcertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă

Vara începe cu Smiley pe scena Sălii Polivalente, pe 31 mai, la cel mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani la care sunt aşteptate peste 4000 de persoane dornice de show total şi de #Liberlaemoţii!

196 afișări
Imaginea articolului Smiley lansează piesa verii, în premieră, la megaconcertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă

Smiley lansează piesa verii, în premieră, la megaconcertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă

Pe lângă emoţii, ecrane uriaşe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitaţi-surpiză, piese recente şi hituri, Smiley îşi doreşte să aducă în premieră pentru cei aflaţi în Sala Polivalentă, un moment „scump foc”, venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracţie şi nopţi albe de vacanţă. „Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E „scumpă foc”, o să vedeţi şi o să ascultaţi, dar sper să nu o şi experimentaţi pe pielea voastrăJ.”, dezvăluie Smiley despre megaconcertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor, îi va dărui cele mai intense trăiri şi cea mai sinceră exteriorizare a emoţiilor de tot felul pe care le-a adus în viaţa lui perioada restricţiilor.

Cu emoţii ca la prima întâlnire de dragoste după mulţi ani, Smiley are şi o rugăminte faţă de cei care îi vor fi alături la distracţie, dans şi schimb de emoţii: „Pentru mine concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită şi aşteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoţii care va completa ca impact şi senzaţie spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriaşe şi a tehnologiei pregătite. O să simţim cu toţii emoţiile vieţii, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoştinţă, nebunie, viteză, distracţie. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-şi ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveţi cu voi INIMA şi atât! Ne va fi suficient şi atât de bine!”, declară artistul Smiley pentru care concertele mari înseamnă cel mai bun combustibil pentru suflet şi creativitate.      

Detalii despre show, despre pachete speciale şi bilete se pot găsi pe   https://bilete.sublime.ro/bilete-smiley-sala-polivalenta-73599/.    

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici