Spider-Man revine pe ecrane. Când va fi lansarea filmului

  • Andrew Garfield şi Tobey Maguire se întorc în „Spider Man”
  • Din distribuţia filmului Marvel vor mai face parte Jamie Foxx, Alfred Molina, Tom Holland şi Kirsten Dunst
  • Noul Spider-Man ar urma să fie lansat pe 17 decembrie 2021
179 afișări
Imaginea articolului Spider-Man revine pe ecrane. Când va fi lansarea filmului

Spider-Man revine pe ecrane. Când va fi lansarea filmului

Andrew Garfield şi Tobey Maguire urmează să se întoarcă pe platourile de filmare ale Spider-Man 3. Împreună cu ei, în povestea Marvel, se întoarce şi Alfred Molina în rolul lui Doctor Octopus, cu tentaculele lui mecanice. Şi Jamie Foxx va fi din nou, Electro. 
 
Se pare că Marvel îl aduce înapoi şi pe Tom Holland, actualul utilizator al celebrului costum roşu-albastru. 
 
Cel mai recent film din această franciză, ”Spider-Man: Far From Home” a avut cele mai mari încasări din întreaga serie, atunci când a fost lansat în 2019. 
 
Filmările pentru Spider-Man 3 au început în octombrie şi producţia Marvel ar urma să fie lansată pe 17 decembrie 2021. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici