Swan Fest, festival pentru corporatişti, între 26 şi 28 septembrie, în Capitală

Festivalul Swan Fest, ajuns la a treia ediţie, va avea loc ȋntre 26 septembrie şi 28 septembrie, şi va aduce pe scenă artişti precum Pepe, Dragoş Moldovan Band, The Humans şi DJ Christian Thomson.

419 afișări
Imaginea articolului Swan Fest, festival pentru corporatişti, între 26 şi 28 septembrie, în Capitală

Swan Fest, festival pentru corporatişti, între 26 şi 28 septembrie, în Capitală

Festivalul este organizat de Swan Office & Technnology Park şi îşi doreşte să aducă atmosfera Oktoberfest, cu muzică live, interpretată de artişti de top, bere şi preparate delicioase. Ȋn plus, este o ocazie perfectă de a socializa şi a face networking. 

,,De câţiva ani, Swan organizează un eveniment deschis, de câteva zile. Festivalul s-a bucurat de un mare succes, astfel că am ajuns deja la a treia ediţie. Am fost plăcut surprinşi să constatăm că nu doar chiriaşii noştri au participat, ȋn primii ani, ci şi alte mii de persoane care lucrează sau locuiesc ȋn zonă. Ca parte a comunităţii Voluntari şi chiar a Bucureştiului, îi invităm pe toţi să vină şi să se bucure de o atmosferă plăcută, muzică de calitate şi bere bună”, a spus Itamar Eldar, CEO Smartown Group

Evenimentul ȋncepe marţi, 26 septembrie, la ora 16:30 şi se termină pe 28 septembrie, la 21:00. Intrarea la festival este gratuită.

În prima zi (26.09.2023), participanţii vor avea parte de un concert Dragoş Moldovan Band & DJ Christian Thomson, urmat în a doua zi (27.09.2023) de un concert The Humans & DJ Christian Thomson, iar în a treia zi (28.09.2023) evenimentul se va încheia cu un concert Pepe & DJ Christian Thomson.

Peste 100.000 de persoane lucrează ȋn clădirile de birouri din zona Voluntari/Pipera, majoritatea ȋn sistem hibrid. Swan Fest a devenit deja o tradiţie de toamnă a echipei de management Swan Office & Technology Park România, care şi-a propus să crească gradul de satisfacţie al chiriaşilor şi să le ofere timp de calitate atunci când sunt la birou. 

Evenimentul va avea loc la Swan Office & Technology Park - Şos. Bucureşti Nord 15-23, Voluntari. 

Organizatorul asigură transport gratuit de la staţia de metrou Pipera (din faţa patiseriei Matei, de vis-a-vis), cu autobuze dedicate:
 
- la fiecare 15 minute, între orele 16:30 şi 19:00
- la fiecare 30 de minute, între 19:00 şi 21:00. 
 
Ultimul autobuz pleacă la ora 21:30 de la Swan Office către staţia de metrou.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici