Premiera serialului „The Last Of Us” a avut 4,7 milioane de telespectatori

Adaptarea jocului video, cu Pedro Pascal în rol principal, a atras 4,7 milioane de spectatori la TV şi pe platforma HBO Max. A marcat cel mai mare debut după serialele „House of the Dragon” şi „Boardwalk Empire”.

649 afișări
Imaginea articolului Premiera serialului „The Last Of Us” a avut 4,7 milioane de telespectatori

The Last Of Us, HBO (Sursa Foto)

Spinoff-ul serialului Game of Thrones a făcut istorie anul trecut cu premiera care a avut 9.986 de milioane de telespectatori, având cea mai mare audienţă  din istoria HBO. 

Drama de epocă Boardwalk Empire, care l-a jucat pe Steve Buscemi, a fost lansată în 2010, având 4,81 milioane de spectatori. 

Numerele premierei au fost aproape duble faţă de cea de debut al sezonului doi pentru Euphoria , care a înregistrat 2,4 milioane în ianuarie anul trecut. Serialul a ajuns la o medie de 19,5 milioane de telespectatori per episod în SUA, transmite Deadline

Serialul, care se bazează pe jocul PlayStation, are loc la 20 de ani după ce civilizaţia modernă a fost distrusă de o pandemie declanşată prin 2013. 

În Bostonul anului 2033, Joel încearcă să o salveze pe Ellie, o fată de 14 ani, prin a o scoate dintr-o zonă de carantinare opresivă. Amândoi trebuie să traverseze SUA şi ajung să depindă unul de celălalt pentru supravieţuire.

În distribuţia principală sunt Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett şi Nick Offerman. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici