Trupa The Rolling Stones va lansa primul album cu piese originale după o pauză de aproape 20 de ani

The Rolling Stones a anunţat luni că trupa va lansa săptămâna aceasta primul album cu muzică nouă din ultimii aproape 20 de ani, în întâmpinarea unei "noi ere".

171 afișări
Imaginea articolului Trupa The Rolling Stones va lansa primul album cu piese originale după o pauză de aproape 20 de ani

Trupa The Rolling Stones va lansa primul album cu piese originale după o pauză de aproape 20 de ani

Trupa a lansat în ultimii ani mai multe albume cu versiuni live şi remasterizate ale unor materiale mai vechi, dar noul album, intitulat "Hackney Diamonds", va fi primul album cu muzică nouă după lansarea albumului "A Bigger Bang" din 2005, potrivit Associated Press.
 
Puţine detalii despre noul album muzical au fost făcute publice, dar trupa a declarat pe Instagram că va dezvălui mai multe informaţii despre acesta în cadrul unei transmisiuni live pe YouTube de astăzi cu prezentatorul emisiunii "The Tonight Show", Jimmy Fallon.
 
"Hackney poate că se află în inima trupei Hackney Diamonds, dar acesta este un moment pe care dorim să îl împărtăşim cu fanii din întreaga lume prin intermediul YouTube", a spus trupa într-o declaraţie, potrivit AP. 
 
Anunţul a venit la doar câteva zile după ce Mick Jagger, solistul trupei, în vârstă de 80 de ani, a anunţat că va veni ceva nou din partea trupei. El a postat două clipuri cu gheaţă şi diamante care formează celebrul logo al trupei, cu o legendă care îndrumă oamenii către hackneydiamonds.com, un site care redirecţionează către o numărătoare inversă pe site-ul trupei, relatează CBS News.
 
Deşi nu se ştiu prea multe despre noul album, se pare că cel puţin o piesă de pe album îi va include pe cei doi membri supravieţuitori ai trupei Beatles: Paul McCartney şi Ringo Starr.
 
Hackney Diamonds va fi primul album lansat de Rolling Stones de la moartea lui Charlie Watts. Membrul fondator şi toboşarul - care a înregistrat aproape toate melodiile cu trupa de când aceasta s-a format în 1962 - a murit în 2021.
 
Toamna trecută, trupa a plecat în turneu cu toboşarul Steve Jordan.
 
Trupa continuă să efectueze turnee regulate, iar liderul Jagger - care a împlinit 80 de ani în iulie - îşi păstrează puterea legendară de vedetă pe scenă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici