Tu ce i-ai cere Peştişorului de Aur? Teatrul Luceafărul din Iaşi a mutat sala de spectacol pe scările instituţiei

  • Teatrul Luceafărul din Iaşi a mutat sala de spectacol pe scările instituţiei
  • Spectatorii stau pe perne sau pe bănci, iar scena e în aer liber
  • Iar peştişorului de aur, spectatorii şi actorii îi cer să ne scape de coronavirus
151 afișări
Vladimir are 4 ani, iar Peştişorul de aur e singurul spectacol al Teatrului Luceafărul din Iaşi pe care nu l-a văzut până acum. Numai că nu s-a aşezat pe un scaun în sală, ci afară, pe treptele teatrului. 
 
Scena a fost mutată  în faţa teatrului, iar actorii poartă viziere. Cei mici sunt cei mai fericiţi, pot să se bucure din nou de piesele de teatru preferate. 
 
”Şi noi am simţit lipsa spectacolelor şi lipsa publicului. Să treacă perioada asta cu COVIDUL şi să fim toţi sănătoşi că se pare că e cel mai important lucru”, spune Carmen Mihalache, actriţă a Teatrului Luceafărul din Iaşi.
 
”Trebuie să fim un pic mai atenţi, să respectăm distanţa, să ne acomodăm cu viziera şi cu masca, cu viziera în principiu, în rest, nicio diferenţă, jucăm la fel pentru public. I-aş cere să putem juca în continuare, să ne putem revedea cu spectactorii”, spune şi Claudiu Gălăţeanu, colegul lui Carmen la Teatrul Luceafărul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici