Un DJ din Hong Kong s-a retras la 96 de ani, după 72 de ani de carieră

Ray Cordeiro, un DJ în vârstă de 96 de ani din Hong Kong, a găzduit ultima sa emisiune la radio, după mai bine de şapte decenii de carieră, relatează BBC.

624 afișări
Imaginea articolului Un DJ din Hong Kong s-a retras la 96 de ani, după 72 de ani de carieră

Sursa foto: profimedia

Cordeiro le-a mulţumit ascultătorilor săi, la încheierea programului „All The Way With Ray”, de sâmbătă seara.

Programul său era difuzat la radioul public RTHK din Hong Kong din 1970.

Cordeiro este cunoscut pentru vocea sa de bariton, şapca pe care o purta şi lista de cântece.

În 2000, Guinness Book of World Records i-a acordat titlul de cel mai rezistent DJ din lume.

Cordeiro, care s-a născut în Hong Kong din părinţi de origine portugheză, a declarat într-un interviu recent că este „cel mai norocos om din lume”.

De-a lungul carierei sale de 72 de ani, a ajuns să cunoască unele dintre cele mai mari nume din lumea muzicii, inclusiv Beatles, Cliff Richard şi Tony Bennett.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici