Un gamer a adus experienţa de a pilota direct la el în sufragerie

  • Un gamer a transformat un controller de consolă cu ajutorul unor părţi create cu imprimanta 3D
  • Akaki Kuumeri a adăugat controllerul într-o manşă de avion care să fie folosită într-un joc
  • Kuumeri a prezentat toţi paşii necesari pentru transformarea controllerului
237 afișări
Imaginea articolului Un gamer a adus experienţa de a pilota direct la el în sufragerie

Cum pilotezi un avion din sufragerie

Dacă nu eşti complet satisfăcut de simulatorul de zbor virtual de pe console, un gamer îţi dă cea mai bună soluţie. Trebuie să ai şi o imprimantă 3D şi poţi schimba controllerul într-o manşă de avion!

Gamerul Akaki Kuumeri şi-a prezentat creaţia şi îţi arată toţi paşii necesari. Dacă îi urmezi sfaturile, vei simţi că ai ajuns direct în cabina de pilotaj.
 
AKAKI KUUMERI - GAMER: Poţi să mergi la un magazin sau la un prieten cu imprimantă 3D şi să creezi o manşă. Te costa în jur de 10 dolari şi vei pierde o după-amiază ca să o construieşti. Pentru zbor ai nevoie de mişcări foarte precise. Majoritatea timpului faci mişcări subtile cu maneta. Doar în cazul unor urgenţe clare eşti nevoit să mişti maneta în totalitate.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici